UUTTA: Ultra Road Show -koulutuskiertue

Kliinikon tekemä ultraäänitutkimus on monin paikoin tunnustettu erittäin hyväksi työkaluksi niin diagnostiikan, toimenpiteiden kuin seurannankin apuvälineenä. Sen opetus lääkärin peruskoulutuksessa on kuitenkin edelleen varsin niukkaa. Moni opetteleekin ultraäänitaitoja itsenäisesti päivystäessään yön pimeinä tunteina. Haluamme vastata tähän koulutustarpeeseen lanseeraamalla Ultra Road Shown. Ensimmäiset Road Shown tapahtumat ovat Espoossa  26.-29.11.2024 ja Lappeenrannassa 2.-5.12.2024. Kaikki koulutukset löytyvät nettisivuilta “Tulevat Koulutukset” -osiosta, josta voit varata paikkasi koulutukseen!

Kiertueen tarkoituksena on tuoda koulutustarjontaa ympäri Suomen juuri Sinun lähellesi. Konseptin kantava ajatus on, että koulutus ja kouluttajat liikkuvat osallistujien luo. Koska eri lääkäriryhmien tarpeet eroavat merkittävästi toisistaan, tapahtumassa tarjotaan useita eri sisältövaihtoehtoja. Oman työnkuvansa perusteella osallistuja voi valita parhaiten sopivan päivän tai päivät. Tarjolla on perusdiagnostiikkaa, kriittisesti sairaan potilaan tutkimista, sekä palliatiiviseen hoitoon suunnattua diagnostiikkaa ja toimenpiteitä.

Kiertueen etuja verrattuna perinteiseen tapaan järjestää koulutusta ovat:

-> Kustannustehokkuus, kun alueella asuvien osallistujien ei tarvitse matkustaa kauas eikä maksaa majoituksesta

-> Alueelle saadaan laadukasta koulutustarjontaa, mikä muutoin jää useimmiten puuttumaan 

Kiertueen tapahtumat järjestämme mieluusti yhteistyössä paikallisen hyvinvointialueen kanssa. Kysy lisää tapahtuman järjestämisestä omalla alueellasi ossi@ultramestarit.fi/+358 40 5181331!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *